[2s.mk-friends] Хаклаб Лето/Зима

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Wed Jun 13 20:34:16 UTC 2012


Ова е прво лето во овој хаклаб, па ќе видиме како ќе помине.

Али во меѓувреме може да размислуваме кои се опциите за греење во зима. 
Пошто минатава зима имаше неколку денови кога едвај се загревавме, а и 
тоа плинската греалка некако не е најбољето решение.


-- 
дамјан
More information about the Ossm-members mailing list