[2s.mk-friends] Хаклаб Лето/Зима

Elena Petrevska elenapetrevska77 at gmail.com
Thu Jun 14 04:41:31 UTC 2012


On 06/14/2012 01:23 AM, Aleks wrote:
> On 06/13/2012 10:34 PM, Damjan Georgievski wrote:
>> Ова е прво лето во овој хаклаб, па ќе видиме како ќе помине.
>>
>
> Имаме клима ;)
>
Дечки,

Сите што имаат дома вишок ќебиња, да се искористат за (некој вид) 
заштита против ладно. :) И така во главно сите со лаптоп сме, седиме и 
работиме - не мрдаме многу - би можеле да ги искористиме ќеињата како 
вид решение :)

Поздрав,
ЕленаMore information about the Ossm-members mailing list