[2s.mk-friends] НСНД во Велес

Dimce Ackov ackov_d at t-home.mk
Thu Mar 1 16:49:49 UTC 2012


Здраво
Убаво би било и во Велес да се одржи 
еден ваков настан.
Во минатото оваа улога ја имаше 
НАРОДНА ТЕХНИКА, да публикува, едуцира 
и практично да применува секаков вид на 
техника, со цел да поединци кои се 
истакнуваат во различни технички знаења 
го искусат плодот од нивните создадени 
дела.
Што мислите, има ли шанси?


More information about the Ossm-members mailing list