[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Azder azhder at gmail.com
Wed Mar 14 18:29:22 UTC 2012


зошто sux бе? до сега сум го користел без многу проблеми. имаше некој
случај кај шо стварно не го бива?


Се читаме (Se chitame).


2012/3/14 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/3/8 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>>
>>> Следниот пат планирај си го времето подобро.
>>>
>>> Енивеј, овде ќе го пишуваме драфт документот за конференцијата
>>>
>>> https://docs.google.com/document/d/1t8IInwEG_Mxu0FIwB2nxoaYdiHeORh3rac3Pv3IulSI/edit
>>
>>
> http://piratepad.net/ossconmain
>
> еве го текстот на piratepad, ова со google docs sux.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120314/f25a8ca8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list