[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 14 22:54:31 UTC 2012


2012/3/14 Blagoj Kapsarov <kapsarovb at on.net.mk>
>>
>> http://piratepad.net/ossconmain

Еве до што е стигнато досега, од бреинстормингот и дискусиите во хаклаб:
http://piratepad.net/ossconmk

Во делот „Луѓе кои што ќе бидат слободни од работа на денот за
конференцијата“ можат да се пријават такви луѓе, за да знаеме на кој
можеме да рачунаме, односно со колку луѓе би располагале на денот од
конференцијата.

Нареден состанок, среда 21 март, 17.00ч во хаклаб КИКА.

Во меѓувреме можете да помогнете со досредување на текстот за
спонзорства, бидејќи ова ни е битно да го имаме спремно што побрзо -
http://piratepad.net/ossecsponsors
--
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list