[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Sat May 5 02:19:08 UTC 2012


On 05/04/2012 06:44 PM, Boris Kuzmanov wrote:
> Ми кажа директно со универзитетот да се стапи во контакт, па ќе видат 
> што ќе може да направат.
>

ок, ќе стапам јас во контакт со универзитетот деновиве.
Уфо, Иво доаѓа заедно со уште богзнае колку хрвати, србиве очекувам да 
дојдат околу 10 луѓе, значи дека можеби би требало да се најдат повеќе 
места за спиење.
Новица, може да дадеш контакт од хотелот или да се јавиш и да прашаш 
како стојат со сала и смештај тој период?

поздрав

-- 
Владан
More information about the Ossm-members mailing list