[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 5 11:15:36 UTC 2012


2012/5/5 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/5/5 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>
>>
>> ок, ќе стапам јас во контакт со универзитетот деновиве.
>>
> Ајде пингај ме да се искоординираме.
>

Дали знаеме некој што работи на факултетот во Охрид? Минатата година не
добиваме никаков одговор па би било убаво (за жал) да одиме преку некој што
го знаеме некако.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120505/38b61019/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list