[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Novica Nakov novica at on.net.mk
Thu May 10 14:41:55 UTC 2012


 не треба ова да биде гласање за тоа кому кое место највеќе му се 
свиѓа. ние сме организатори и треба да *организираме* 
најдобро/најефтино/најзгодно за *гостите*.

-- нMore information about the Ossm-members mailing list