[2s.mk-friends] стакло кика

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Nov 12 21:54:37 UTC 2012


Се договоривме со Арангел јас да го средам ова со стаклото, само ми треба
клуч. Кој може да ми даде?


2012/11/12 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2012/11/12 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>
>> Отпролика колку време би траело поправањето? Можам да излезам на пауза од
>> работа ако не фаќа повеќе од саат.
>>
>
> Не би требало да е повеќе од 1 саат да, ајде ќе те побарам да ти кажам што
> како.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121112/bd9ef599/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list