[2s.mk-friends] кафана вечер?

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Wed Nov 28 14:29:44 UTC 2012


јас не можам дечки, кажав и тогаш :) најрано што можам е петок/сабота. ама
ако се сложите сите нема гајле.


2012/11/28 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> нели имаше некој предлог од страна на Новица?
>
> вчера се спомна, и шо прајме?
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121128/41ba9ca4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list