[2s.mk-friends] Хаклаб курс: Практичен вовед во програмирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Oct 2 09:18:08 UTC 2012


Здраво

2012/10/2 Boris Ristovski <borisristovski at gmail.com>:
> Во кој термин во среда ќе се одржуваат предавањата?

Предавањата ќе започнуваат од 19ч.

2012/10/2 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> И со која верзија на Python ќе се работи? :-)

Python 2.7

Во предвид беше и верзијата 3.3 (py3), но има значително повеќе онлајн
ресурси за почетници за верзијата 2.7.


Баже


More information about the Ossm-members mailing list