[2s.mk-friends] листа со новински текстови

novica novica at on.net.mk
Wed Oct 10 09:15:50 UTC 2012


Во врска со затемнувањето на интернет собрав неколку линкови:
http://wiki.spodeli.org/%D0%9C%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%97%D0%B0%D0%97%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5%D1%82%D0%BE

Ве молам додавајте како што ќе се појавуваат.

-- 
ннвц
More information about the Ossm-members mailing list