[2s.mk-friends] SHARE Conference Movie

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Oct 16 16:48:41 UTC 2012


Еве линк, го има и Стама на крај кога презентираме зошто е
пофотогеничен од мене :)
Btw бевме на Share  да ја презентираме македонската free software
заедница и хаклабот.

http://vimeo.com/51381341


More information about the Ossm-members mailing list