[2s.mk-friends] Mobile App Camp

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Oct 19 14:30:38 UTC 2012


http://mobileappcamp.org/

Во Скопје, ноември 30 до декември 02 (петок, сабота, недела)

Настанов го организира Yes инкубатор, ќе има и предавања, претежно 
бизнис/мизнис ориентирано, но ќе има и технички и предавања и workshops.

Јас најверојатно ќе зборам за FirefoxOS (т.е. Boot2Gecko), што, зошто и 
како.

Луѓево исто така се заинтересирани за ментори и предавачи, па ако некој 
го интересира, пингајте ги. Или ако ме сретнете во хаклаб, прашајте ме мене.


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list