[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Oct 24 10:44:57 UTC 2012


2012/10/13 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> Како и секоја година CCC (Chaos Communication Congress) и оваа година е на
> 27|28|29|30 декември. 4 дена хакерски рај и пекол во Германија.
>
> Кој е сигурен дека сака да иде, нека пише тука, да се преброиме.
>

+1

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121024/aa885f4a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list