[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Gorjan Petrovski mogi57 at gmail.com
Sat Sep 1 00:27:33 UTC 2012


Koja e cenata za odrzuvanje na haklabot eden mesec vo zima?

2012/8/30 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Забелешките од состанокот:
>
> http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012
>
>
> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
>> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>> > - разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)
>> - потсетник за донации/разгледување на финансиска ситуација
>> - членови?
>>
>> И ова само сакам да го пишам, ако сакате да учествувате во работата на
>> хаклабот дојдете, битни ни се вашите размислувања, идеи, предлози,
>> затоа се прават овие состаноци. Треба да одвоите час и половина во
>> денот ако сакате да се инволвирате, изговори не ни се потребни пошто
>> имаме база и во неа ги имаме скоро сите.
>> --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120901/ecff1f6f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list