[2s.mk-friends] NASA Space App Challenge

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Mon Apr 8 14:28:29 UTC 2013


Здраво,

добивме покана да учествуваме на настанот кој ќе се одржи на 20 и 21 април
во Сивус едукативнот центар.

Презентацијата за настанот ќе се одржи во КИКА во четврток (11.04) во 19
часот. (ќе биде најавено на блогот)

Повеќе информации за настанот може да се најдат на следниот линк:
http://spaceappschallenge.org/ . Пријавувањето се врши на следниот линк
http://spaceappschallenge.org/location/skopje/


Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130408/0f8646ab/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list