[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Apr 15 15:00:11 UTC 2013


2013/4/15 Newk <newkdukem at gmail.com>

> >Освен дискусијата, што точно се случува со ова?
>
> Сѐ додека не се реши дали ќе дадеме пари за царина и лежарина, ништо друго
> не може да се случува.
>
>>
>>
Кој треба да го реши тоа?

Собери од сите по 100-150 денари, и да ги платиме.

Има рок ова до кога важи, отприлика 15 дена,после тоа ќе почнат да
калкулираат лежарина.

После тоа има и законски рок, ако не се подигне, ќе треба и казна
да се плати за неподигнување во законскиот рок.

Неможе да чекаме бесконечно.


-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130415/ca08ed80/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list