[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Damjan Janevski miopa at bagra.org
Mon Apr 22 13:28:15 UTC 2013


2013/4/22 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>

> Јас не сум резервирал, Уфо спомна нешто дека ќе пише на нивната листа, не
> знам што бидна со тоа. У секој случај, договорот е во четврток вечер да
> тргнеме, јас, ти и Стама, со автобус. Треба да купиме карти.
>


Ај бе со кола да идеме, таман сме 4-ица.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130422/65738e16/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list