[2s.mk-friends] нснд белград 2013

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Apr 23 15:36:29 UTC 2013


On 23.04.2013 16:16, Damjan Janevski wrote:
> Сепак сме 3-ца, да не има некој друг заинтересиран? 

може и 3ца да дојдете со кола, најмалку 1 ќе се дојде сигурно на враќање

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list