[2s.mk-friends] GSoC промотивен материјал

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Apr 25 12:33:53 UTC 2013


> Пакетот е поднигнат.
> Освен парите собрани за таа намена се потрошија плус 1478 ден.

Значи bottom line се потрошија 70 евра пари од заедницата за што?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list