[2s.mk-friends] Дежурство преку викендот

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Apr 27 12:25:47 UTC 2013


On Sat, Apr 27, 2013 at 12:20 PM, Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>wrote:

> Дечките дојдоа и си заминаа затоа што само двајца-тројца беа.
>
> Така да претпоставувам дека се откажува настанов
>

Не рекоа ништо? ...

Ок јеби га, фала за сите што се ангажираа, убаво е да се види дека има нови
луѓе спремни да ја понесат одговорноста, баш ме радува тоа, без разлика на
исходот од денес.

Се глеаме наредната недела.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130427/dbf249a4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list