[2s.mk-friends] maici 2012

novica novica at on.net.mk
Tue Apr 30 19:11:19 UTC 2013


> има 4 останати маички во хаклаб, не знам чиви се, нека си ги земе тој
> што се негови кога сака у плакарот се.

ако има некоја L  што е вишок, би ја зел јас.

--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list