[2s.mk-friends] Fwd: Software Freedom Kosova 2013

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Aug 22 07:47:52 UTC 2013


> Не' покануваат да ја презентираме КИКА. Дали некој е заинтересиран за
ова?
>

+1 и јас ја добив поканата но не сум сигурен дали тој период би можел да
одам. Заинтересиран е некој заедно да го праиме ова - различните аспекти и
проекти на КИКА. Висар можеби? :-)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130822/a806e449/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list