[2s.mk-friends] Редовен состанок на Слободен Софтвер Македонија

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Aug 28 18:21:16 UTC 2013


После летната пауза, редовните состаноци на 2С.мк продолжуваат. Првиот 
состанок од новата рунда ќе се одржи на 1-ви септември (Недела) во 18:00 
часот во хаклабот КИКА.

Состаноците се отворени за заедницата, па ако некој сака да се запознае 
со работата на 2С.мк, слободно може да присуствува на истиот.

Поздрав,
Алекс


-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information 
Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal 
Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.


More information about the Ossm-members mailing list