[2s.mk-friends] CCC streaming во КИКА

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Wed Dec 25 10:49:47 UTC 2013


Здраво,

од 27. до 30. декември во Хамбург се случува Chaos Communication
Congress<https://events.ccc.de/congress/2013/wiki/Main_Page>,

па убаво би било и оваа година да стримаме во КИКА. Програмата почнува
секој ден во 11 и трае до вечерта.

Да се распоредиме некако за дежурство за време на дел од програмата?

Поздрав,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20131225/2ccab0f0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list