[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jan 5 01:23:26 UTC 2013


On 30.12.2012 01:13, Arangel Angov wrote:
> состанокот е закажан за 13.01.2013, 18.00ч.

Може да го додадеш на сподели-календар ?

Иначе предлог за на дневен ред :

1. Членови - да расчистиме што значи членството во хаклабот, како се 
станува член и што обврски/права имаат членовите
2. Преуредување на програмата на хаклабот кика за 2013 година, мој 
предлог : да се прераспредели настанот ГЛУПП или да се укине од 
редовната програма.

Би било супер сите што се на *било кој* *начин* вклучени во работата на 
хаклабот да учествуваат физички на овој состанок, затоа што сепак, ние 
сме тие што го прават хаклабот :)

Истотака предлагам да пробаме да направиме google hangout (како last 
resort) за оние кои физички нема да се во можност да присуствуваат на 
самиот состанок.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130105/02050eb8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list