[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Sat Jan 5 12:37:10 UTC 2013


On Jan 5, 2013 4:17 AM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:
>
> 5000-7000 денари се многу пари за полици
>
> боље да најдеме некое поефтино решение
>

Ко на пример?

Мене на памет би ми паднало рециклирање на стара иверка, но незнам дали ќе
се исплати потрошеното време во однос на крајниот резултат
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130105/42a09575/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list