[2s.mk-friends] Клучеви

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Thu Jan 10 08:38:53 UTC 2013


2013/1/10 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> Јас му ја дадов на Глиша.
>
Колку што јас знам:

- Има еден клуч со привезок камила.
- Има еден клуч со привезок на кој што има испечатено хаклаб. (тој што ми
го даде Миша, јас му стави привезокот и му го дадов на Дода)

Дали кога ја смени вратата газдата ни даде нас два клучеви од кои после Уфо
направи трет или газдата ни даде само еден клуч од кој Уфо направи втор?

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130110/174fa03b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list