[2s.mk-friends] Саботно сподели знаење

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Fri Jan 11 23:12:09 UTC 2013


On 11.01.2013 19:50, Aleks wrote:
> Утре на дневен ред, меѓу другото ќе пробаме да направиме дизајн за 3D 
> принтер кој ќе го склопиме во КИКА.
>
> Кој го интересираат овие работи може слободно да намине :)
>

PS: Случајно некој да не има стар {матричен, ласерски, инкџет} принтер 
или скенер што му седи во ќош па би сакал да го донира за рециклажа во 
хаклаб ?

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.More information about the Ossm-members mailing list