[2s.mk-friends] Редовен состанок КИКА 01.13.2013 18.00ч

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Jan 14 09:45:19 UTC 2013


> Кој има претстава дали списоков за собрани пари е ажурен?

Не е ажурен. Во 2013 имаме собрано мислам 6500 денари за хаклабот. Ќе
аплицираме за онлајн увид во сметката за да може да се ажурира побргу.


More information about the Ossm-members mailing list