[2s.mk-friends] Cable anyone?

Newk newkdukem at gmail.com
Wed Jan 16 20:10:07 UTC 2013


Си викам: не е можно никој да не го видел кабелот, па ај да го средам
Subject полето правилно.
Од предходниот мејл:
Дечки, да не сте виделе еден USB кабел во Random room? Од едната страна е
стандарден USB-A а од другата со ferrite bead и бел 5-пински стандарден
конектор. Го оставив во четвртокот на големите маси, сега го побарав низ
цел хаклаб да не го тргнал некој и не успеав да го најдам.
Фала однапред за инфо.

П.С.
Било кој што беше од четвртокот 10ти Јан. до понеделникот да не го има по
грешка турено во торба кабелов,собирајќи си го полначот од лаптопот?
Алекс, Арангел, Висар, Стама...?
Дечки вас по директно ви се обраќам, затоа што бевте од прилика на таа
страна од собата дента (четврток). Проверете ако можете.
А и останатите кои биле деновите нека проверат да не имаат USB кабел во
ранец/торба што прв пат го гледаат во животот.

Однапред фала уште еднаш.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130116/304ed5d6/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list