[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 14:21:10 UTC 2013


On 01/18/13 15:09, Ana Risteska wrote:
> Владан, it's ok. Розевава не иде за на веб.
>

Ми се свиѓа како размислуваш Ана, дизајнерскиот допир ни недостасуваше 
во заедницата веќе долго време.

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list