[2s.mk-friends] розево

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Jan 17 14:36:36 UTC 2013


On 01/18/13 15:31, Arangel Angov wrote:
> 2013/1/18 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
>> зашо беее, баш го поддржавав уфо со розевава. мх.
> It's okay. :)
>
> Painting the blog... it begins.

Тамара, мило ми е шо си го променила мислењето пошто верувам дека 
Арангел ја стави оваа боја да се поттикне некаква дискусија. Не верувам 
дека е fairy, добро го познавам :)

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list