[2s.mk-friends] Повик за локални координатори за НСНД настани

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Sun Jan 27 12:40:35 UTC 2013


+1. Може да помогнам и околу организацијата ако сум во можност да бидам во
Струмица тој период.

2013/1/26 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> On 26.01.2013 22:18, DZvonko Nikolov wrote:
>
>> Здраво,
>>
>> Јас можам да организирам во Струмица, септември е ок, преклани мислам
>> дека беше добро како за прв пат. Ако ви се допадна, јас сум на
>> располагање.
>>
>> Поздрав
>> Ѕвонко Николов
>>
>>
> +1 за Струмица, преклани супер си поминавме !
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130127/a92eba92/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list