[2s.mk-friends] kade da ratam rezime

Marko Doda marko at lugola.net
Wed Jul 3 15:19:17 UTC 2013


2013/7/3 Svetlana Pendovska <svetlana2010 at gmail.com>

> Novartis-golema firma 1500 vraboteni tuka vo ceskaДали може да образложиш за што точно се работи? Доколку компанијата бара
работници за било што слободно пиши тука, доста луѓе ја пратат листата и
голем дел се од IT секторот, поздрав :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130703/418d906c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list