[2s.mk-friends] Haklab chlenarina 2013 (juli/avgust)

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Wed Jul 31 12:13:25 UTC 2013


Мејлов е потсетник за сите дека јули месец помина.

Сите што ветиле/планирале да уплатат членарина за Хаклаб а не го
сториле може да го сторат(*).

- На 10-ти лично ќе ги потсетам тие што се пријавија на http://0.mk/hacklab_2013

- Во моментов заклучно со уплатите од 30.07.2013 ова е состојбата.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmCywBYg0v9WdEtjUXNKdk5GT0NPa2FiTWhFMGNmeWc#gid=1

- Сите што немаат проблем нивните уплати да бидат јавни нека пишат.
Предефинирано е дека сите уплати се анонимни.

- Сите што уплатиле би било убаво да проверат дали точно сум завел
пошто во цел за дознака немало ништо. Рачунам дека сите уплати ~1000
денари се за еден месец, тие ~2000-3000 се за два, тие над тоа ги
делам со шест за до крај на годинава.


(*)
http://b10g.spodeli.org/p/blog-page_19.html
  Сметка: 210057088340110
  Банка: НЛБ Тутунска Скопје
  Приходна шифра: 562 (Уплати за донации)
  Цел на дознака: донација за проект КИКА

--
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list