[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

novica novica at on.net.mk
Tue Jun 4 07:45:31 UTC 2013


> Интернет?

јас колку што знам на интернет не му треба кревет ;-)


--
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list