[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Jun 4 14:02:28 UTC 2013


>>> Интернет?
>>
>>
>> јас колку што знам на интернет не му треба кревет ;-)
>>
> Му треба планирање.

Абе доста се заебавате, кој има Wimax што може да го донесе?

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list