[2s.mk-friends] NSND 2013 планирање

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Wed Jun 5 23:09:50 UTC 2013


Е да... да не заборам (сега ко видов дека Новица прашвит на твитер) :)
Земете си нешто потопло, барем јакна или џемпер


2013/6/5 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>

> Јас би се враќал во недела во Скопје, така да ако има негде место се
> пријавувам да го пополнам.
>
> --
> vladan
>
>
> ______________________________**_________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
> https://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130606/3c751158/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list