[2s.mk-friends] усб во тп-линк рутер

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Jun 8 13:10:06 UTC 2013


On 30.05.2013 16:57, Damjan Georgievski wrote:
> Во хаклаб имаме еден tp-link 703 мал рутер бел[1].
> Во него имаше usb мемориски dongle[2] - на кој беше инсталиран RIPE
> Atlas софтверот.
>
> Сега го нема dongle-то во рутерот, ако некој го земал по грешка молам да
> го врати.

usb-то го најдов меѓу книгите ставено. фала му на тој што го вратил. или 
кој ... го вадел некој и го оставил таму???-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list