[2s.mk-friends] нснд - комбе

novica novica at on.net.mk
Mon Jun 10 07:17:59 UTC 2013


Комбето тргнува сега и сакаат да се во Скопје пред 1 кога им трга 
автобусот на Бугарите за Софија.

Хрватите сакаат да се задржат во Скопје најмногу до 4, да ја видат КИКА, 
пијат едно кафе и сл.

Може некој да ги однесе до КИКА?

Владан исто така е во Скопје но мислам дека е зафатен по амбасади.

-- 
ннвц


More information about the Ossm-members mailing list