[2s.mk-friends] нснд - комбе

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Jun 10 09:05:05 UTC 2013


On Mon, Jun 10, 2013 at 9:40 AM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> Hash: SHA1
>
> On 06/10/13 09:17, novica wrote:
>> Може некој да ги однесе до КИКА?
>
> пробај јави им се на Борис или на Дода ако немаш број ќе ти дадам.

Имам и јас клуч, ама можам само да им го оставам.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list