[2s.mk-friends] Сподели маички

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue Jun 11 10:36:28 UTC 2013


On 11.06.2013 12:34, Igor Stamatovski wrote:
> Ќе правиме вакви Сподели маички ?
>
> http://3.bp.blogspot.com/--UAuC6uih1k/UN4hb7MzPnI/AAAAAAAAAWc/147hXzzltgM/s1600/heder.jpg
>
> Кој го има дизајнот да го склопи во маица?


јас го имав, ама го немам неколку години можда, лесно се прави истото, 
ако не и боље нешто

поздрав,

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list