[2s.mk-friends] Сподели маички

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Wed Jun 12 09:33:42 UTC 2013


> *сајтче*
> http://stream1.gifsoup.com/view6/3677631/my-cousin-vinny-identical-o.gif
>
>
> --
> ннвц

*сајтче* со пријавување на големина, боја, најавување со oauth, openid, 
регистрација, ово, оно ... или google docs да се вметне само во 
*статичка* страна со дизајнот на маичката и посебен дизајн за секоја 
страна :)

како и да е, некој треба да седне и да го направи

-- 
vladanMore information about the Ossm-members mailing list