[2s.mk-friends] Senior PHP developer

Azder azhder at gmail.com
Fri Jun 14 18:07:56 UTC 2013


> упс, требаше у "PM" да иде ова :P

епа мислам дека појде упм :P

Уфо, еве и јас сум заинтересиран, иако не би се нарекол себе си PHP
Developer, а и немам баш 2-3 години искуство со тоа ПеАПе :)


More information about the Ossm-members mailing list