[2s.mk-friends] Upgrade на sloboden softver на Wheezy

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 20 19:11:33 UTC 2013


>> и уште неколку инфраструктурни апликации (couchdb, erlbot), моментално е
>> на Debian 6.0 (squeeze). Веројатно сега е правото време да го надградиме
>> на wheezy (Debian 7.0).
>
> почнавме … godspeed

готово. се чини сѐ е ок

ох .. не

mysql-от треба да се конфигурира

...

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list