[2s.mk-friends] Недела во хаклаб

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu Jun 27 20:06:42 UTC 2013


Оваа недела ќе дојде газдата на хаклаб да местат прозори во кујна
тоа ќе трае 3-4 саата во текот на денот.

После тоа не би требало да има гужва


Некој ден потоа би требало да дојдат и да искречат во кујна… за тоа ќе 
се договориме накнадно

-- 
дамјан


More information about the Ossm-members mailing list