[2s.mk-friends] презентација за онлајн ресурсите на 2с.мк

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Mar 6 15:16:57 UTC 2013


2013/3/4 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> Се договоривме состаноците да бидат во 20ч.
>
> Освен ако навистина не можете во 20ч.

Ако сака некој стварно да дојде, сабота 12.30, КИКА. Денес нема да има
пошто нема кворум пак.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list