[2s.mk-friends] raspberry pi само со paypal

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 7 07:45:24 UTC 2013


rselectronics дозволуваат да се нарача raspberry pi само со paypal,
знам дека не беше така пошо ја го нарачав со картица, ама ете смениле
нешто.

некој да знае некое друго место од кај што може да се нарача у македонија?

фала.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list